Microrezervația poate fi vizitată cu numai 2 lei de către elevi și studenți

microrezervatie constanța cmsn

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanța vă așteaptă să-i treceți pragul. Prețul biletelor de intrare este modic.

Microrezervaţia se poate vizita zilnic, în intervalul orar 11.00-18.00. Taxa de intrare este următoarea:

  • Adulți 8,00 lei
  • Elevi/Studenți 2,00 lei
  • Copii până la 7 ani gratuit

La Delfinariul sunt zilnic două antrenamente cu delfinii Ni-Ni şi Chan-Chan, de la orele 11.00 şi 15.00, iar sâmbăta şi duminica sunt trei reprezentaţii, de la orele 11.00, 13.00 şi 15.00. Preţul de intrare este următorul:

  • Adulți 20,00 lei
  • Elevi/Studenți 5,00 lei
  • Copii până la 7 ani gratuit

Precizăm că tarifele au fost modificate uşor, deoarece în luna mai sunt preţuri de intersezon.

Programul de vizitare a Acvariului este zilnic între orele 11.00 şi 18.00, iar preţul pe care fiecare trebuie să îl achite este următorul:

  • Adulți 12,00 lei
  • Elevi/Studenți 3,00 lei
  • Copii până la 7 ani gratuit.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul din Vama Veche: „Trăim o amenințare reală!”

mar iun. 23 , 2020
Primaria comunei Limanu face apel catre toti agentii economici care isi desfasoara activitatea sezoniera in localitatile 2 Mai si Vama Veche sa fie responsabili si sa respecte toate regulile impuse de autoritati pentru a limita raspandirea virusului SARS COV 2 in comunitate. De asemenea, autoritatile locale atrag atentia atat turistilor, […]
Daniel-Georgescu-primar-Limanu-1

V-ar putea interesa și: