Miercuri se oprește apa în zona Poarta 6 din municipiul Constanța

Echipele RAJA execută lucrări de înlocuire a unui tronson la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Mugurului din municipiul Constanța. Prin urmare, se va sista furnizarea apei potabile miercuri – 10 august 2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șoseaua Mangaliei – Mugurului – Viorelelor – Micșunelelor – Amurgului – Șoseaua Mangaliei.   

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, spun cei de la RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii și militarii se pregătesc de prima grevă din istoria recentă a României

Mon Aug 8 , 2022
Polițiștii au anunțat că încep acțiunile de protest și că nu este exclus să se ajungă la o premieră în istoria recentă a României: o grevă în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și în unele unități militare unde există personal contractual și unde Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual […]