Mihai Lupu anunță începerea reabilitării podului dintre localitățile Năvodari și Corbu

Mihai Lupu anunță începerea reabilitării podului dintre localitățile Năvodari și Corbu

Consiliul Județean Constanța au început lucrările de reabilitare ale podului dintre localitățile Năvodari și Corbu, din dreptul Rafinăriei Petromidia.

„Acest obiectiv extrem de important pentru infrastructura rutieră județeană avea nevoie urgentă de lucrările necesare asigurării unui trafic în condiții de siguranță. Astăzi, Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a început amenajarea organizării de șantier, pentru ca începând de mâine (n.r. 21 septembrie 2022) să demareze lucrările de reparații.”, a anunțat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Aceste lucrări vor consta în refacerea stratului de asfalt și igienizarea zonei adiacente, iar costurile se vor ridica la aproximativ un milion de lei.

„Dacă nu vor apărea vicii ascunse, lucrările de reparație ale podului vor dura aproximativ două săptămâni, timp în care se va circula pe un singur sens. Suntem conștienți de faptul că acest lucru va crea un disconfort participanților la trafic, drept pentru care ne cerem scuze și îi asigurăm că aceste lucrări sunt deosebit de importante și vom depune toate eforturile ca ele să se realizeze într-un timp cât mai scurt.”, a mai spus președintele CJC.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consilierii locali au scăpat Constanța de o cheltuială de 15 milioane euro, aparatul administrativ al primarului s-a făcut de râs

mar sept. 20 , 2022
Consilierii locali nu au votat proiectul de hotărâre prin care erau chemați să fie de acord sau nu cu exercitarea dreptului de preempțiune referitor la un teren de 7 de hectare care aparține omului de afaceri Grigore Comănescu (a nu se confunda cu Gabriel Comănescu, de la GSP). Proiectul a […]
parcare-primaria-constanta-2

V-ar putea interesa și: