Mihai Lupu dezvăluie detalii despre întâlnirea cu Florin Mitroi și viitorul județului Constanța

mihai lupu florin mitroi
Mihai Lupu și Florin Mitroi, doi foști colegi de partid deveniți adversari în alegerile din vara lui 2024, care s-au apropiat după aflarea rezultatelor

Dacă locuitorii județului Constanța ar fi vrut că Mihai Lupu să continue să fie președintele Consiliului Județean Constanța, l-ar fi votat pentru un nou mandat. A obținut însă mai puțin de 3% din voturi.

Dacă PNL ar fi vrut că Mihai Lupu să continue să fie președintele Consiliului Județean Constanța, nu i-ar fi retras sprijinul politic și l-ar fi desemnat candidat.

Cu multe argumente în spate însă, liberalii au mers pe mâna lui Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian, care a reușit să și câștige alegerile.

Așa după cum vă informam în premieră, Florin Mitroi a avut, în mod surprinzător, o întâlnire cu Mihai Lupu, care a durat circa trei ore. O întâlnire, așadar, cu omul care a rostit cuvinte grele împotriva PNL, împotriva președintelui Organizației Județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Episodul a avut loc ecent chiar în sediul CJC, semn că Florin Mitroi a dorit ca acesta să devină publică.

Detalii interesante despre ce s-a discutat a oferit azi, 9 iulie, chiar Mihai Lupu, în cadrul unei conferințe de presă.

Lupu a subliniat importanța sprijinirii culturii – lucru pe care, trebuie să recunoaștem, l-a făcut bine – și a spus reprezentanților presei că, în urma discuției cu Florin Mitroi a aflat că acesta va continua această atitudine. Ba mai mult, a adus în discuție o eventuală echipă pe care ar putea să o facă.

„Vă asigur că și abordarea viitorului președinte va fi aceeași. Am avut o discuție. Bătăliile politice s-au încheiat. Suportul meu va fi necondiționat dacă va fi nevoie să îl dau, pentru vă viața nu se oprește nici pe 9 iunie, nici pe 27 octombrie, când se finalizează mandatul. Cetățenii acestui județ, Constanța, regiunea aceasta trebuie să fie reprezentată de către oamenii care pot să o pună în valoare.”, a declarat Mihai Lupu.

Florin Mitroi nu a oferit public niciun detaliu despre întâlnirea de trei ori cu actualul președinte al CJC.

Mihai Lupu a candidat din partea PUSL.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concerte de neratat la OVIDIU SYMPHONY pe 27 iulie – intrare gratuită

mie iul. 10 , 2024
Primăria orașului Ovidiu are plăcerea de a invita toți iubitorii de muzică la ediția a doua a evenimentului OVIDIU SYMPHONY, care va avea loc pe 27 iulie 2024. Evenimentul se va desfășura în locația istorică Castru Roman, situată în cartierul Ovidiu Sud, și promite o seară de neuitat cu intrare […]

V-ar putea interesa și: