Mihai Lupu îi răspunde lui Claudiu Palaz: „Domnia sa uită de responsabilitatea pe care o are față de constănțeni și preferă circul ieftin și jignirile la adresa colegilor”

Claudiu Palaz, președinte PMP, l-a criticat dur, astăzi, pe Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța, acuzându-l de incompetență.

Detalii găsiți AICI.

La solicitarea Constanța 100%, Mihai Lupu a răspuns acuzațiilor, spunând despre Claudiu Palaz că este „scandalagiul de serviciu” și amintindu-i că pe vremea mandatului său de vicepreședinte al CJC s-au pierdut mulți bani care trebuie recuperați.

Iată răspunsul său în întregime:

„Așa cum ne-a obișnuit, la fiecare ședință a Consiliului Județean Constanța, scandalagiul de serviciu, nemulțumitul și agitatorul Claudiu-Iorga Palaz, s-a dat în spectacol și astăzi. Din păcate, domnia sa uită de responsabilitatea pe care o are față de constănțeni și preferă circul ieftin și jignirile la adresa colegilor, în locul respectării angajamentelor pe care și le-a asumat public. Și asta pentru că au cerut consultanță juridică de specialitate, în cadrul derulării celui mai mare proiect din istoria Consiliului Județean, cel de construire a spitalului de pediatrie.
Acest proiect la care face referire domnul în cauză, a fost inițiat la propunere directorului general al Direcției de Proiecte, fiind agreat și de Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică, tocmai pentru ca aceste proiecte sa beneficieze de o asistență juridică complexă și completă din toate punctele de vedere.
Luăm aceste măsuri suplimentare, pentru că avem responsabilitatea cheltuirii cu folos a banilor publici, și nu risipirea lor. Îi reamintesc domnului Palaz, că la acest moment, avem pe masa noastră mai multe litigii de pe vremea mandatului domniei sale, din cauza cărora s-au pierdut foarte mulți bani. Noul regulament al Curții de Conturi ne obligă sa ne îndreptăm și să atragem răspunderea tuturor celor care au creat prejudicii instituției, inclusiv celor care nu și-au îndeplinit obligațiile de a trage la răspundere în instanță, pe toți cei vinovați.
Este lipsit de respect și de profesionalism felul în care alegeți să vă prezentați astăzi în fața oamenilor. În loc să veniţi cu soluții reale pentru nevoile județului și să-i susțineți pe constănțeni din poziția de consilier județean, vă pierdeți vremea mințind și jignind pe rețelele sociale.
Un judeţ cu un potenţial enorm a fost ţinut pe loc, mai bine de 20 de ani, asta a fost „reţeta” de succes a acestor oameni mici, care de altfel, astăzi pretind că au soluţii la toate problemele judeţului şi ne dau lecţii de administraţie, deși cât timp au fost în funcții de conducere nu făcut nimic pentru constănțeni.”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii au învins Ministerul Educației la Curtea Constituțională. Transportul trebuie să fie gratuit

mar ian. 31 , 2023
Astăzi, 31 ianuarie 2023, Curtea Constituțională a României a declarat Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 50/2021 ca fiind neconstituțională, urmare a excepțiilor formulate de către Asociația Elevilor din Constanța, Asociația Vâlceană a Elevilor și Asociația Elevilor din București-Ilfov, precum și a excepției invocate direct de către Avocatul Poporului. Prin […]

V-ar putea interesa și: