Mihai Lupu nu mai are sprijinul politic al filialei PNL Constanța. Bogdan Huțucă invocă „șirul nesfârșit de controverse, dar și o lipsă de colaborare”

Colegiul Director Județean (CDJ) al Partidului Național Liberal (PNL) Constanța a votat astăzi retragerea sprijinului politic acordat președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în urma unei decizii luate de Biroul Politic Județean al PNL în ședința din 24 iunie.

Reprezentanții Partidului Național Liberal explică această decizie, luată prin vot, ca o urmare firească a unui set de incompatibilități între ceea ce reprezintă valorile și principiile liberale pe de o parte și un șir continuu de devieri de la acestea, din partea domnului Mihai Lupu.

„Județul Constanța a intrat în cea mai accelerată și consistentă etapă de dezvoltare din ultimii 30 de ani și acest lucru se vede cu ochiul limpede. În acest context, așteptările de la noi sunt și rămân foarte ridicate. Șirul nesfârșit de controverse, dar și o lipsă de colaborare și comunicare dintre Mihai Lupu și colegii noștri din partid a dus la votarea retragerii sprijinului politic”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

„În perioada ce urmează este misiunea noastră să asigurăm un flux administrativ neîntrerupt între primării și Consiliul Județean pentru a continua să dezvoltăm toate localitățile din Județul Constanța,” a continuat acesta.

Votul consfințește decizia Biroului Politic Judeţean al PNL, care în ședința din 24 iunie, întrunit pentru a clarifica situația politică a președintelui CJ, a decis să convoace CDJ cu propunerea a-i retrage lui Mihai Lupu sprijinul politic.

Reamintim că ședința din 24 iunie a inventariat și analizat întreaga atitudine a domnului Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent dar și toate acuzațiile care i se aduc.

„Subliniem, încă o dată, că în Partidul Național Liberal încurajăm dialogul, transparența și soluțiile reale în interesul cetățenilor.”, a transmis PNL Constanța, printr-un comunicat de presă.

Recomandări:

Își va da demisia Mihai Lupu, președintele CJ Constanța? Exemplul din PSD

Niciun american nu a făcut o fotografie cu Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, suspect într-un dosar penal DNA

Conducerea Poliției Locale a încercat să mușamalizeze cazul lui Mihai Lupu. „Lăsați-l, ce dracu. E președintele Consiliului Județean”. Reacția primarului Vergil Chițac

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un important oraș turistic din Europa a interzis folosirea trolerelor și închide terasele care dau muzica prea tare

vin iul. 7 , 2023
Un important oraș turistic din Europa a interzis folosirea valizelor cu roți, popularele trolere, pentru că fac zgomot. Amenda pentru nerespectarea regulii este de 265 de euro. Mai mult, localurile cu terase unde nivelul zgomotului depășește 55 de decibili primesc amendă și se dispune suspendarea activității timp de o săptămână. […]

V-ar putea interesa și: