Mihai Petre: „L-am crezut mai bărbat pe Radu Mazăre”

mihai petre
Analistul politic Mihai Petre (stânga), în platoul Dobrogea TV

Mihai Petre, analist politic și ex-candidat la Primăria Constanța, a declarat, într-o emisiune la Dobrogea TV, că nu se aștepta ca Radu Mazăre să plece din România.

„Eu l-am crezut mai bărbat pe Radu Mazăre. Asta e. Fiecare, cu spectrul gratiilor, își găsește slăbiciuni și reacționează într-un fel sau altul. Eu înclin însă să cred că Radu Mazăre n-a plecat din țară întâmplător și dacă a plecat, a avut un sprijin. Din păcate, nu din partea statului paralel, ci oficial. E greu să pleci în Madagascar pe 24 decembrie, știind că trebuie să fii pe 30 înapoi”, a spus analistul politic Mihai Petre.

Acesta spune că cineva ar fi trebuit să facă o monitorizare.

Vă recomandăm și: Radu Mazăre, rege în Madagascar. Are mai mulți bani gheață decât câștigă un localnic în 974 de ani

„Mi se pare trist că după Omar Hayssam, care a fugit cum a fugit, după Puiu Popoviciu, care este bine mersi, oameni care lasă în spate ruine întregi, căci Radu Mazăre lasă în spate un oraș afectat după o guvernare de 14 ani de zile, să plece bine mersi și să nu-i întrebe nimeni nimic. Nu e normal și este o palmă pe obrazul doamnei Carmen Dan, ministru de interne, o pată pe orbazul PSD, că guvernează o țară din care, iată, fug posibili infractori, și nu în ultimul rând o pată și pe serviciile care poate ar trebui să fie un pic mai atente”, a mai spus Mihai Petre.

Acesta a spus că orașul Constanța are foarte multe probleme, foarte multe bombe amorsate, lăsate de Radu, care trebuie să fie dezamorsate.

Vă recomandăm și: Mesajul lui Radu Mazăre, după ce a fugit din România

„În același timp, când știu ce s-a întâmplat în oraș, care este prejudiciul, cel puțin din terenurile care au fost retrocedate, mi se pare cel puțin strigător să nu recuperezi acest prejudiciu care ne afectează pe noi toți constănțenii. Rămâne de văzut dacă România va demara procedurile și îl va aduce acasă pe Radu Mazăre”, a conchis Mihai Petre.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turkish Airlines, promoție la zborurile Constanța - Istanbul

mar ian. 9 , 2018
In perioada 08-31 ianuarie, Turkish Airlines vine cu o ofertă pentru zboruri dus-intors Constanta – Istanbul, cu preturi incepand de la 99 EUR. Perioadă vânzări: 08 – 31 Ianuarie 2018 Perioadă călătorie: 15 Ianuarie – 10 Iunie 2018 Tariful este valabil numai dacă șederea minimă în Turcia este de două […]
turkish airlines

V-ar putea interesa și: