MIHAI PETRE: PSD Constanța și-a asumat POLITICA STRUȚULUI

Mihai Petre (foto: Facebook)

Fiecare emisiune în care Mihai Petre vorbește despre PSD este ca un duș rece pentru partid. Rece, dar necesar.

Joi, 7 noiembrie, invitat în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV, moderată de Cristian Hagi, acesta a vorbit despre episodul „Valiza”, despre viitorul lui Liviu Dragnea, dar și despre PSD Constanța.

Referitor la faptul că organizația județeană a ales să nu comunice cu presa și alegătorii, sau să „comunice prea puțin și ineficient, Mihai Petre a spus că „PSD Constanța și-a asumat politica struțului”.

„E o politică a struțului, este asumată de cei de la PSD. Poate că asta înseamnă costuri electorale mai mici decât dacă ar ieși să vorbească. Și la nivel central, comunicatorii PSD sunt foarte puțini. Liviu Dragnea este principalul. La nivel local, chiar nu pot să spun că e cineva care să vorbească și să reprezinte partidul, mai ales că este nevoie de poziții publice ale PSD inclusiv în Constanța despre Constanța”, a spus Mihai Petre.

Acesta a precizat însă și că pe vremea guvernării PDL, de pildă, conferințele de presă erau rare. Explicația ar fi că, la un moment dat, politicienii tratează opinia publică cu o oarecare autosuficiență.

„Politica se face în fiecare zi, vreme de 4 ani de zile, între cicluri electorale. Asta înseamnă să servești oamenii de rând, indiferent că te-a votat sau nu, și să comunici, mai ales atunci când întârzii în promisiuni”, a conchis Mihai Petre.

Puteți urmări întreaga emisiune mai jos.

A.P.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.