Mihai Tararache către Decebal Făgădău: ”Oamenii sunt îngrijoraţi de siguranţa lor, de siguranța copiilor și bunicilor noștri”

Deputatul PNL Mihai Tararache
Deputatul PNL Mihai Tararache

Deputatul PNL Mihai Tararache a transmis astăzi o scrisoare deschisă primarului interimar Decebal Făgădău, în care îi cere să găsească soluții pentru cartierul Henri Coandă. Iată conținutul acesteia:

Domnule primar-interimar, am ales să vă scriu public această scrisoare deschisă deoarece la ultima şedinţă a Consiliului Local aţi preferat să fugiţi de mine, cu toate că v-am anunţat de la început că am venit să vă transmit mesajele a sute de constănţeni. Am fost nevoit să vă urmăresc pas cu pas, pentru a vă putea înmâna, într-un final, cu greu, mapa cu soluţia mea pentru rezolvarea problemelor generate de cartierul Henri Coandă.

Domnule primar-interimar, administraţia Mazăre a fugit în mod constant de problemele constănţenilor, iar dumneavoastră nu faceţi decât să continuaţi această politică. Constănţenii care m-au trimis să vă prezint problemele lor m-au atenţionat că aşa faceţi şi cu ei. Acum nu mai am niciun motiv să nu-i cred şi realizez că aveau dreptate atunci când îmi spuneau că „aceasta nu mai este primăria lor”.

Domnule primar-interimar, oamenii sunt îngrijoraţi de siguranţa lor, de siguranța copiilor și bunicilor noștri. Cu toţii realizează că nu avem nevoie de un Ferentari în Constanța.

Domnule primar-interimar, nu putem fi solidari cu infractorii, trebuie să fim solidari cu oamenii cu adevărat necăjiți și muncitori, în numele cărora vorbesc. Vă transmit că normalitatea nu înseamnă că trebuie să fim solidari cu hoții, și voi repeta asta cu fiecare ocazie!

Domnule primar-interimar, vă transmit dumneavoastră și tuturor celor care doresc să înţeleagă, că  rezolvarea problemelor Constanței nu este o discuție politică.

Domnule primar-interimar, amândoi avem obligații faţă de cetăţenii Constanţei. Obligația mea e ca atunci când pot săajut, să o fac. De aceea v-am  înmânat aceste măsuri, de aceea m-am implicat în rezolvarea acestor probleme. Am preluat aceste probleme de la cetăţenii din Constanţa şi am încercat alături de un grup de experţi să găsim soluţiile cele mai potrivite.

Domnule primar-interimar, aveți in mapa o soluție aplicabilă în 6-12 luni, pentru a rezolva problema din cartier. Presa a a numit-o “Soluția Tararache”, dar îi puteți spune “Soluția constănțenilor”. Până la alegeri putem vedea efectele. Dacă aveți nevoie, putem dialoga și vă pot explica fiecare pas în parte.

Soluția Tararache se bazează pe propunerile oamenilor din cartier,la care au lucrat specialiști din echipa mea.

Domnule primar-interimar, înţeleg faptul că sunteţi depăşit de aceste probleme. Nu oricine poate fi un bun gospodar. De aceea, eu şi echipa mea vă stăm la dispoziţie, gratuit, pentru a vă ajuta şi a vă îndruma, în lunile pe care le veţi mai petrece în scaunul de primar.

Mihai Tararache,
Deputat de Constanţa

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce nu se poate face delfinoterapie în Constanța. VIDEO

lun oct. 26 , 2015
O asociație din Constanța, reprezentantă de un fost jandarm de carieră, vrea să folosească delfinii din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii pentru a trata copiii cu autism. Adrian Gemănaru, care a devenit, după ce și-a dat demisia din Jandarmerie, psiholog, cere de mai mult timp acces la delfini. Spune […]

V-ar putea interesa și: