Mihai Tararache (deputat PNL): Cifra oficială a incompetenţei la Primăria Constanţa. De ce sunt copii noştri în pericol in fiecare zi

mihai tararache

Sunt multe informaţii care, ajunse în spaţiul public, ar putea induce panica. Sunt informaţii care, odată publicate, ar putea distruge încrederea în autorităţi. E bine să protejăm cetăţenii, fără a le reminti mereu pe lângă ce pericole au trecut, uneori razant. Aşa funcţionează o societate administrată responsabil.

Însă România nu este o societate administrată responsabil în integralitatea sa. Pe langa multele exemple de bună guvernare locală, există câteva pete clare de incompetenţă periculoasă la nivelul administraţiei. Din păcate pentru noi, Constanţa este un astfel de caz. Şi tot din păcate, Constanţa este un exemplu de administraţie în care pentru orice succes în beneficiul cetăţenilor a fost nevoie de presiunea societăţii asupra primăriei. Nimic nu s-a făcut din responsabilitate. După cum veți vedea, n-a existat responsabilitate nici în ceea ce privește siguranța copiilor.

Vă voi spune o cifră care ar trebui să-i provoace fiori primarului interimar Decebal Făgădău. Voi spune o cifră care mi-aş fi dorit să nu existe în contextul de faţă. Vă voi spune câte şcoli au fost autorizate pe securitate la incendiu în anul 2015 în Constanţa: TREI.

Trei şcoli. Atât.. În toate celelalte care au rămas neautorizate, al căror număr nu-l voi aminti şi nici nu le voi nominaliza – tocmai pentru a-i da şansa primăriei de a repara situaţia înainte ca panica să pună stăpânire pe părinţi – copiii Constanţei sunt în pericol.

Acestea sunt informaţiile oficiale pe care, în calitate de deputat, le-am obţinut de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Dacă domnul primar interimar Făgădău nu a avut timp, de când s-a aşezat pe fotoliul domnului Mazăre, să afle realitatea din Constanța, îi pot pune eu la dispoziție documentele.

Dacă, în schimb, domnul primar interimar Făgădau cunoaște riscurile la care sunt expuși în fiecare zi de școală copiii constănțenilor, atunci trebuie să aflu ceva de la domnia sa. De la omul Decebal Făgădau, nu de la primarul interimar al Constanței.

Cum puteți, domnule Decebal Făgădău, să ”bugetați” paranghelii cu grătare, să perpeliți cârnați în piața publică, să puneți la punct până la ultimul detaliu celebrele chefuri pesediste electorale, în timp ce fiecare zi de școală e o zi de pericol pentru copii? Dacă nu v-a spus-o conștiința și nici vreun consilier, v-o spun eu: viața este mai importantă decât voturile!!

Mihai Tararache

Deputat PNL


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mihai Tararache (deputat PNL): Cifra oficială a incompetenţei la Primăria Constanţa. De ce sunt copii noştri în pericol in fiecare zi

  1. sa il puna masonii pe Tararache ca de’….si a schimbat profilul din “petrecaret pastilat” pe la Sunwaves in politician desavarsit de dreapta cu viziune “onesta ” vis-a-vis de administrarea unui oras,asa sunt baietii patroniilor de Striptease cu aspiratii de politicieni,ca si baiatul asociatului Topa,macar pe ala l a “bagat “taticu’ pe langa un deputat la Ministerul Agrculturii isi vede de treaba nu vrea “ciolan”,bine ca nu s a gandit si Cusu aka Vraja Marii aka informator al securitatii post decembriste ,sa candideze.Mare ATENTIE CONSTANTA !Orasul nostru are nevoie de cu totul altceva decat acesti candidati care nu sunt altceva decat ramasitele unui schelet bolnav al politicieniilor de pana acum ,aceiasi Marie,palaria e acum alta, poate de la Gucci ! Rusine!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertisment dur din partea musulmanilor din România

mie nov. 25 , 2015
Muftiatul Cultului Musulman din România, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (UDTTMR) și Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) solicită autorităților române ca în această perioadă tensionată la nivel internațional să acorde o mai mare atenție problemelor cu care se confruntă și comunitatea musulmană din România și […]

V-ar putea interesa și: