Mihnea-Claudiu Drumea: PNL Constanța a înțeles mesajul transmis de cetățeni și îi îndemn pe cetățeni să iasă la vot în număr cât mai mare

drumea-foto

Candidatul PNL Constanța la Senat, Mihnea-Claudiu Drumea, îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la vot pe 11 decembrie pentru că schimbarea clasei politice se poate realiza doar prin implicarea fiecăruia.

Decanul Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța, Mihnea-Claudiu Drumea a precizat că principala problemă a județului Constanța este lipsa de atractivitate pentru investitori, cu toate că există resurse și oportunități. Liberalul consideră că echipa PNL Constanța pentru alegerile parlamentare are experiența necesară de a contribui la dezvoltarea județului și, implicit, la atragerea investitorilor.

Mihnea-Claudiu Drumea s-a alăturat echipei Partidului Național Liberal deoarece este adeptul principilor liberale și crede că PNL este singurul partid care a înțeles nevoia cetățenilor de a avea o clasă politică nou, profesionistă și integră. Liberalul Mihnea-Claudiu Drumea le transmite constănțenilor să iasă la vot în număr cât mai mare pe 11 decembrie pentru că o schimbare reală a clasei politice se poate produce numai prin implicarea fiecăruia.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.