Mii de comentarii negative la adresa A3 – susținere masivă pentru Cioloș


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reacțiile oamenilor de presă după interviul lui Dacian Cioloș la Antena 3 – Claudiu Pândaru: „Efectul apariției TV a lui Dacian Cioloș: probabil va crește prezența la vot”

mie dec. 7 , 2016
    Prim-ministrul Dacian Cioloș a fost prezent marți seara în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea. Considerat de mulți că fiind cel mai important interviu al acestei campanii electorale, s-a desfășurat de la început într-o atmosferă vădit ostilă față de premierul în funcție. […]
dacian cioloș

V-ar putea interesa și: