Mii de constănțeni au ieșit din case și au scandat: „Farul, Farul, Hagi, Hagi”

Mii de constănțeni au ieșit din case, luni, pentru a sărbători alături de Farul Constanța câștigarea trofeului Superligii.

Echipa lui Gheorghe Hagi a traversat cu un autocar descoperit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis.

În piață, jucătorii erau aşteptaţi de mii de oameni care au umplut piaţa şi străzile din zonă cu câteva ore înainte de sosirea echipei.

Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de 3 Sud Est. Jucătorii au urcat pe scenă cu trofeul şi toată piaţa a scandat: „Farul, Farul!”, i-a ovaţionat pe fotbalişti şi a cântat alături de ei: „Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”.

Lângă Gheorghe Hagi, pe scenă s-au aflat şi soţia sa şi fiica lor, Kira. Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime. „Hagi, Hagi!”, a scandat publicul în momentul în care a fost prezentat Gheorghe Hagi.

Recomandare: Hagi nu e (numai) rege

Fotbaliştii şi staful au continuat petrecerea la o terasă din zonă, alături de tatăl Simonei Halep, Stere Halep, care a fost lângă echipă duminică seară, pe teren, imediat după câştigarea titlului.

Spectacolul prezentării trofeului de către jucători fanilor constănţeni s-a încheiat cu un foc de artificii.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară performanţa de a câştiga titlul de campioană a României pentru prima dată în istorie. Constănţenii au învins în penultima etapă a sezonului chiar rivala FCSB, scor 3-2, după ce au fost conduși cu 0 – 2.

Sursă foto deschidere: Farul Constanța. Sursă video și foto articol: Constanța 100%


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Mii de constănțeni au ieșit din case și au scandat: „Farul, Farul, Hagi, Hagi”

  1. Domnul Hagi, acest om simplu, care a construit ceva frumos pe un maidan din marginea Ovidiului, ne-a amintit de ceva ce uitasem cu desavarsire – mandria de a fi constanteni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termoficare Constanța SRL, o gaură neagră: cheltuieli de trei ori mai mari decât veniturile

mar mai 23 , 2023
Dacă în familia dumneavoastră unul din soți ar cheltui de trei ori mai mult decât produce toată familia, probabil că v-ați pune câteva întrebări și nu prea ați avea liniște. Dacă se întâmplă asta într-o societate comercială, cum ar fi Termoficare Constanța SRL (fostul RADET), o parte din pagubă se […]

V-ar putea interesa și: