Mii de constănțeni au ieșit în stradă și azi. FOTO. VIDEO

DSC_0508

Mii de constănțeni au ieșit în stradă și în această seară. Circa 2.000, după estimarea mea. Jandarmii nu oferă cifre oficiale, nici măcar estimări. Inițial s-au adunat cam 2-300 în fața prefecturii, apoi au fost circa o mie. Au plecat în marș pe bulevardul Tomis și s-au strâns, cum spuneam, 2.000.

Am văzut mulți, foarte mulți tineri. Cel mai tânăr pe care l-am văzut avea… 3 ani 🙂 Am vorbit cu unii dintre ei. Spun că s-au săturat de politicieni și că vor să schimbe ceva. Mulți dintre ei nu vor să se implice, i-am întrebat, nu vor să candideze, dar știu clar că s-au săturat de cei care i-au reprezentat până acum. Au cerut dizolvarea parlamentului și chiar demisia primarului interimar Decebal Făgădău.

Dacă nu ați ieșit încă în stradă, o puteți face mâine. Se anunță un miting mare de la ora 8.00.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reduceri de preț la Delfinariu

joi nov. 5 , 2015
Începând cu data de 01 octombrie 2015, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un tarif unic pentru intrarea la Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice: 10 lei – adulţi 5 lei – elevi, studenţi Pentru copiii sub 5 ani intrarea este liberă. Program de vizitare : Luni-Duminică: 10.00 – 17.00. Reprezentaţii Delfinariu: Luni-Duminică: 12.00 – 16.00. Reducerile continuă și […]

V-ar putea interesa și: