Mii de constănțeni au petrecut noaptea în frig. AVARIE RADET

radet constanța

RADET a anunțat astăzi, 27 februarie, că ieri, 26 februarie, ora 16:00 s-a înregistrat o avarie pe rețeaua de transport a agentului termic primar aparținând Societății Electrocentrale Constanța S.A.

Acest fapt ce a determinat oprirea furnizării energiei termice către consumatorii conectați la punctele termice 140 și 142 din cartierul Tomis Nord.

„RADET Constanța cere scuze consumatorilor afectați de disconfortul termic generat de această avarie și totodată mulțumește și felicită echipele de intervenție care au remediat avaria în condiții de iarnă extremă cu viscol și temperaturi scăzute făcând astfel posibilă reluarea furnizării căldurii în jurul orei 03:00 din dimineața zilei de 27.02.2018.”, se arată într-un comunicat al companiei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

S-a redeschis circulația între Constanța și Cumpăna

Tue Feb 27 , 2018
Începând cu ora 09:00 s-a redeschis circulației rutiere DN 39E, pentru toate categoriile de vehicule, între localitățile Constanța și Cumpăna. Reamintim că acest sector de drum a fost închis din cauza vizibilității foarte reduse ca urmare a viscolului. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

V-ar putea interesa și: