Mii de constănțeni au rămas fără căldură și apă caldă

Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la punctele termice nr. 17, 18, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 112, 113, 114,  care deservesc zonele: Capitol, Tomis II, Spitalul Militar, Casa Căsătoriilor, Jandarmerie, Universitatea Ovidius, Facultatea de Medicina.

Echipele noastre de intervenție are regiei depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arhiepiscopia Tomisului face cumpărături și oferă mese calde, în contextul coronavirusului

mie mart. 18 , 2020
Arhiepiscopia Tomisului se alătură Primăriei Constanța și Direcției Generale de Asistență Socială în aceste zile de grele încercări în care numărul celor infectați cu coronavirus este în creștere, Constanța fiind al patrulea oraș ca număr de persoane infectate pe țară. Astfel, pentru a ajuta persoanele izolate, vulnerabile sau pe cele […]
Arhiepiscopia Tomisului

V-ar putea interesa și: