Mii de constănțeni rămân fără apă caldă și căldură

Termoficare Constanța SRL a anunțat că, având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Soveja.

Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum si încălzire la următoarele puncte termice: PT 44, PT 45, PT 46, PT 48, PT 50, PT 51, PT 52, PT 53, PT 120, PT 121, PT 122, PT 123, PT 138, PT 139, PT 140, PT 142, PT 145, PT 146, PT 147, PT 176, PT 177, PT 178 începând din dimineața zilei de 12.02.2024.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 16 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

De asemenea, se vor efectua lucrări de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe bulevardul Ferdinand/strada Mihail Kogălniceanu. Din cauza acestora, nu se va putea furniza apă caldă de consum si incălzire la următorul punct termic: PT 8, începând din dimineața zilei de 12.02.2024. Întreruperea va fi de cel puțin 12 ore.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Mii de constănțeni rămân fără apă caldă și căldură

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Captură record a polițiștilor din Constanța: peste 5,2 milioane de comprimate cu substanțe dopante, în valoare de circa 3 milioane euro

Dum feb. 11 , 2024
COMPLETARE. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Față de femeie s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. În urma efectuării a 36 de percheziții domiciliare, la data de 10 februarie 2024, de polițiștii din Constanța, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, […]

V-ar putea interesa și: