Mii de copii îngheață de frig în clase. Să vă fie rușine!

cristian hagi

Primăria Constanța are ca obligație încălzirea claselor. Mii de copii învață în frig. Unii au ajuns la spital. Părinții sunt revoltați.

Primarul Vergil Chițac, PNL, nu a ieșit cu nicio explicație.

Nu le-a explicat bine nici directorilor de școli și grădinițe. Le-au promis că avariile se vor rezolva, dar s-au înșelat. Sau au mințit.

Primăria a trimis însă jurnaliștilor azi, în acest context, un comunicat despre drepturile și obligațiile deținătorilor animalelor de companie. Nimic despre obligațiile primarului și drepturile copiilor. Și unul în care roagă constănțenii să-și verifice valabilitatea actelor de identitate.

Ca un părinte afectat de frigul din școli, în numele celorlalți, nu pot să vă spun decât: „Să vă fie rușine!” Dacă nu pentru situație, pentru tăcerea asta vinovată, pentru lipsa totală de respect.

De ce nu iese primarul să ne spună, ca în campanie, că soluția nu este înlocuirea conductelor și construirea unui nou CET? Atunci îi cita pe specialiști: „Solutia schimbarii traselor de tubulaturi impreuna cu modernizarea CET ului este costisitoare si produce mult deranj in oras. Asadar, ar fi bine daca s-ar renunta la retelele de conducte prin care circula agentul termic. In felul acesta s-ar elimina energia necesara pentru pomparea agentului termic si lucrarile necesare in cazul aparitiei spargerilor sau deteriorarii izolatiei termice.

De ce tace? Vă dați seama ce ar fi stat la gura lui Vergil Chițac, Feliciei Ovanesian și Ionuț Rusu dacă primar era Decebal Făgădău. Nu-l mai spălau toate apele Iordanului.

Nu mi-am pierdut speranța că cineva din primărie și din Termoficare Constanța o să-și ceară scuze public. Și că o să văd niște demisii. Atunci când vine vorba de salarii mai mari, au glas să ceară. Acum tac mâlc.

Probabil că am șanse mai mari să câștig la loto, dar speranța moare ultima.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Mii de copii îngheață de frig în clase. Să vă fie rușine!

  1. Moș Teacă este de decor la primărie. El și-a delegat toate atribuțiunile către terți și acum crăielește.

  2. S-a umplut orasul de rusinosi ,dar hoti mari ! Iese lumea in strada sa-i aplaude ,sunt pline trotuarele cu aplaudaci ( fara ciomage)

  3. Solutia NU este construirea unui nou CET ! Este simpla, montarea de centrale pe gaz in punctele termice din cartier! Dispare CET ul, cu armata lui de oameni subventionati, dispar zeci poate sute de km de conducte magistrale, dispare bugetul enorm de lucrari, consumul de energie, samd… dar pt asta ,trebuie sa vrei sa faci ceva pt oras , nu pt buzunarul propriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doreii de la Termoficare: avarie apărută imediată după ce au terminat de remediat o avarie

lun ian. 30 , 2023
Situație tragico-comică în Constanța. Angajații Termoficare Constanța SRL lucrau la o avarie care a lăsat mii de constănțeni fără apă caldă și căldură într-un moment când temperaturile scad sub zero grade. Ei bine, au terminat – chipurile – de remediat problema, au dat drumul la apa caldă, dar chiar în […]

V-ar putea interesa și: