Milionarii din PSD întreabă: „Un om cu o avere impresionantă mai este interesat de problemele orașului?”

Am crezut, inițial, că este o glumă și am așteptat ca postarea să fie ștearsă. N-a fost.

Mă refer la postarea de pe pagina Partidului Social Democrat Constanța, care se întreabă dacă „un om cu o avere impresionantă mai este interesat de problemele orașului”.


Se referă la Felicia Ovanesian, city manager al municipiului Constanța, care și-a făcut publică declarația de avere. Are o vilă de peste 1.100 mp, un apartament mare în București, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri scumpe.

Citește și: Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT

„Credeți că City Manager-ul orașului Constanța, Felicia Ovanesian mai este interesată de problemele orașului când are o asemenea avere impresionată?!”, spun pesediștii.

Poate e o glumă sau poate cineva vrea să-i saboteze din interior pe social democrați. Cum să întrebi așa ceva când liderii tăi sunt unii dintre cei mai bogați români?

Președintele organizației județene PSD Constanța este Felix Stroe, care a figurat mulți ani în topul celor mai bogați 300 de români. În anul 2018, fostul ministru al transporturilor era pe locul 291 în topul celor mai bogați oameni din România. Avea o avere de 21-22 milioane de euro, având afaceri atât în reparaţii nave, cât şi în hoteluri şi comerţ. Alături de soţie, deţinea 13 terenuri în Constanţa şi Buzău. Felix Stroe şi Ion Dumitrache sunt proprietarii mai multor firme: 2X1 Holding SRL, Tekno Plus, Adu&Mani Consulting, Cristal Jupiter, Dacia Tour, ETT Company, Lit Romania şi Port Dreging SA.

Recent, președintele organizației municipale a fost ales Ion Dumitrache, menționat mai sus. Topul Capital publicat anul acesta îl dă pe poziția 274 în România. Averea sa este estimată la 25-27 milioane de euro. Afaceristul deţine 72% din acţiunile companiei Șantierului Naval Midia SA. Șantierul din Midia are o relaţie specială cu Forţele Navale Române, firma constănţeană câştigând de-a lungul timpului multe contracte pentru repararea navelor aparţinând armatei.

O paranteză: de obicei, președintele organizației municipale candidează la funcția de primar, fără ce acest lucru să fie o regulă.

Cei doi nu sunt singurii multimilionari din PSD. Controversatul Tit Liviu Brăiloiu, de pildă, fost parlamentar, care nu a mai fost ales pentru un nou mandat, are o avere impresionantă.

Felicia Ovanesian este departe de averea lor. Ca să nu mai vorbim, de pildă, de alți lideri PNL. De exemplu, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, un funcționar public, foarte bun profesionist – lucru recunoscut și de adversarii politici – dar care nu s-a implicat în afaceri. Și nu e nimic rău în acest lucru. Sau chiar despre Ludovic Orban, fost premier, mult, mult mai sărac decât pesediștii constănțeni.

Nu e deloc rău să fii bogat, dacă ai devenit bogat pe căi legale. Cum nu e deloc rău să nu fii bogat, dacă ai fost cinstit și nu ai abuzat de poziția ta publică pentru a face bani.

Pesediștii au însă dreptate când spun că sunt nedumeriți.

„Totuși, suntem nedumeriți de ce domnul Vergil Chițac a instalat-o pe această doamnă, noaptea ca hoții, pe funcția de City Manager. Ce o recomandă?!”, au întrebat aceștia.

Citește și: Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Zen Residence5 thoughts on “Milionarii din PSD întreabă: „Un om cu o avere impresionantă mai este interesat de problemele orașului?”

  1. :))))))):)))))) cateodata am impresia ca psdistii se trolleaza singuri:)))))) cine gestioneaza contul ala nu stiu dar asta e postarea anului :)))))))

  2. aveti un typo in articol, domnule Hagi : “Președintele organizației județene PNL Constanța este Felix Stroe, care a figurat mulți ani în topul celor mai bogați 300 de români.”

  3. Pai, nu hotu’ striga hotii?? Atat de tupeisti sunt politicienii incat nu mai tin cont de logica si bun-simt singura lor preocupare este sa tipe si sa se lamenteze chit ca ei sunt mai dihai decat cei pe care-i critica. Tupeul si dosarele fac cel mai “tare” CV. Pacat ca tara asta a ajuns pe mana unor nemernici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Țara în care ești reținut de poliție pentru că protestezi cu o pancartă pe care nu scrie nimic vrea să amplaseze o statuie în Constanța

Mon Feb 15 , 2021
Nemulțumit de alegerile prezidențiale, un bărbat a protestat într-un mod inedit: s-a afișat cu o pancartă albă, pe care nu scria nimic. Orice mesaj ar fi putut fi interpretat, iar posesorul său trimis la închisoare. Poliția l-a arestat totuși. Când a întrebat „pentru ce?”, unul din polițiști i-a spus: „O […]