Militarii veterani, donații în satul Rasova, cu ajutorul Dobrogea SA

Astăzi, 20 decembrie, de Ziua internaţională a solidarităţii umane și respectând tradiția sărbătorilor de iarnă, reprezentanți ai Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi au mers în satul Rasova, unde au împărțit cadouri copiilor.

„Îi mulțumim preotului paroh, Sorin Busuioc pentru primire, și SC. Dobrogea SA pentru sponsorizare!”, a spus Cristi Crăciun, președintele asociației.

La acțiune a fost prezent și Gabriel Enache, vicepreședinte al asociației, recuperat total după ce a avut covid 19.

Foto: Edward și Andra Radu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii constănțeni au amendat încă 4 magazine, printre care o librărie

Dum dec. 20 , 2020
În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție din municipiul Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat 4 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale în ceea ce priveşte măsura suspendării […]

V-ar putea interesa și: