Militarul și copilul de 14 ani dispăruți în Marea Neagră, găsiți morți

plaja corbu vadu inecatMilitarul din Cluj și copilul de 14 ani dispăruți în Marea Neagră au fost găsiți, miercuri dimineață, morți.

Cadavrele se aflau la circa doi kilometri distanță unul de altul, pe plajele din Vadu și Corbu.

Trupul militarului a fost descoperit de către un cuplu care se plimba, în zona cherhanalei Pescarilor.

Militarul a fost dat dispărut, luni, de colegii săi, după ce aceasta nu a mai fost văzut şi nici nu a mai răspuns la telefon. În plus, acesta nu s-a întors la unitate. Ultima dată a fost zărit pe plaja din de la Corbu, duminică seara.

Militarul dat dispărut de colegi este din judeţul Cluj şi fusese detaşat la Constanţa pentru un exerciţiu, iar în weekend acesta a fost în permisie. Acesta făcea parte din batalionul 55 Apărare Antiaeriană Someș.

În data de 10 iunie, după-amiază, cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe plaja de la Corbu, după ce doi copii de aproximativ 14 ani au intrat în mare. Unul dintre ei a reuşit să iasă din apă, fiind în stare bună, însă cel de al doilea a dispărut în mare. La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în zonă deplasându-se un echipaj de scafandri, care a început căutările, trupul acestuia nefiind deocamdată găsit. Din cauza întunericului şi a mării agitate, căutările au fost oprite, urmând să fie reluate luni dimineaţa. Copilul fusese abandonat la naștere, de mamă, și era în grija unui asistent maternal.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.