Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.

Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ITP-ul nu se prelungește automat pe timpul ordonanței militare

Mon Mar 30 , 2020
Am primit, pe adresa redacției, mai multe întrebări referitoare la inspecția tehnică periodică a autovehiculelor. Se prelungește sau nu automat în perioada ordonanței militare? Răspunsul, pe scurt, este că nu se prelungește. Reprezentanții Registrului Auto Român spun că, dacă v-a expirat ITP-ul, trebuie să îl reînnoiți. Vestea bună este că […]
ITP