Ministerul Turismului: Oradea se află pe locul 6 în lume în topul destinaţiilor preferate de turişti

Oraşul Oradea a reuşit în urma voturilor a peste 500.000 de turişti din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinaţiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât şi pentru vacanţele prelungite, se arată într-o postare pe contul de Facebook al ministerului.

Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinaţiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător şi un program cultural divers.

Clasamentul include destinaţii din ţări precum Spania, Franţa, Belgia, România reuşind să surclaseze ţări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

„Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă, mai spun reprezentanţii ministerului. Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinațiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător și un program cultural divers. Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinații turistice care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață!”, spune ministerul.

👉 Articolul poate fi găsit aici: https://yhoo.it/3d2RP5G

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un cunoscut preot din București a fost reținut după ce a fost acuzat de agresiune sexuală

Sat Sep 17 , 2022
Preotul Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din București, a fost reţinut după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Arhiepiscopia Bucureştilor a confirmat ca luni va începe ancheta în acest caz, anunţând totodată că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”. Avocata lui Alexa Visarion, Mariana Mihai, […]