Miniștrii Felix Stroe și Mircea Titus Dobre, poziții pro Mihai Tudose

felix stroe si mircea dobre
Mihai Tudose (stânga) este sprijinit de Felix Stroe și Mircea Titus Dobre

Felix Stroe, ministru al Transporturilor și liderul organizației judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre „democratizarea” puterii de decizie din PSD, adaugand ca „premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia”.

„Ar fi bine ca la CExN-ul urmator sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid si despre cum putem face ca actuala guvernare sa performeze. E necesar ca din Guvern sa faca parte cei mai pregatiti oameni pe care ii are partidul. Imi doresc ca de aceasta data organizatiile locale sa fie mai implicate, pentru ca nu e normal sa decida doar o mana de oameni. Partidul suntem noi, toti cei care am muncit pentru a castiga increderea romanilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia”, spune Stroe într-un comunicat de presa.

Declarațiile sunt cu atât mai interesante cu cât Liviu Dragnea a fost susținut de liderul PSD Constanța atât pentru a accede la funcția de președinte al partidului, cât și în disputa sa cu ex-premierul Sorin Grindeanu.

Și ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, are o poziție asemănătoare, exprimată pe pagina sa de Facebook.

„Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România. Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă.

 

Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții. Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritatea noastră este România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite.
Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României.”, a spus ministrul Mircea Titus Dobre.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BREAKING NEWS. Incendiu la un orfelinat

Dum ian. 14 , 2018
Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute la un orfelinat din municipiul Constanța. Instituția este situată la intersecția străzilor Spiru Haret și Ion Ionescu. Este vorba despre centrul Antonio. Pompierii de la ISU Dobrogea au ajuns la fața locului. Acționează 15 pompieri cu 2 autospeciale de stingere si […]
incendiu orfelinat

V-ar putea interesa și: