Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, vine în Constanța

Pe 27 martie 2023, începând cu ora 08:30, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, se va afla într-o vizită de lucru în Constanța.

Agenda ministrului cuprinde o oprire la operatorul portuar DP World (08:30 – 10:00), o întâlnire cu conducerea APMC (10:15 – 10:45), o întrevedere cu primarii din județul Constanța, prin care se va lansa Caravana Digitalizării (sediul Instituției Prefectului, în intervalul 11:00 – 12:00). Apoi, la ora 12:00, în sala Remus Opreanu, vor fi susținute declarații de presă.

În a doua parte a zilei, la sediul INCDM „Grigore Antipa“, începând cu ora 13:45, ministrul Sebastian Burduja va avea o întâlnire cu conducerea institutului.

Apoi, ministrul va fi prezent, în intervalul 14:30 – 17:00, la Universitatea Ovidius, unde va vizita campusul universitar, va avea întrevederi cu conducerea Universității și va participa la o masă rotundă organizată de Google România, dar și la o sesiune de discuții cu elevi și studenți.

Nu în ultimul rând, în intervalul 17:15 – 18:30, Sebastian Burduja va avea întâlniri cu reprezentanții Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ și cei ai Colegiului Național „Mihai Eminescu“.

Sursă foto: Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța, asaltată de procese, caută o firmă care să o reprezinte în instanțe

Dum mart. 26 , 2023
Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, este asaltată de procese. În 2022 s-au înregistrat 2.100 de litigii noi. În prezent, Biroul legislație, contracte, avize de legalitate și legile proprietății cuprinde 8 consilieri juridici și un șef de birou, dar sunt ocupate numai 7. În prezent, doi consilieri juridici asigură apărările […]
curtea-de-apel-constanta

V-ar putea interesa și: