Ministrul Cuc și primărița din Cumpăna se țin departe de presă

Primărița și ministrul, fără presă (foto: Facebook/Răzvan Cuc)

Ministrul Cuc și primărița din Cumpăna s-au ținut departe de presă, astăzi. Cei doi, însoțiți și de alte oficialități, au vizitat locul unde malul Canalului Dunăre – Marea Neagră o ia la vale, dar nu au anunțat și mass-media.

De ce? Motivele le intuim.

Ministrul a postat câteva rânduri pline pe pagina sa de Facebook, după eveniment.

Iată-le:

„M-am deplasat astăzi în Comuna Cumpăna, județul Constanța, alături de autoritățile locale să găsim o soluție pentru locuitorii afectați de alenecările de teren din zonă.
La fața locului am purtat discuții cu Horia Țuțuianu, Președintele Consiliului Județean Constanța, Prefectul județului, Dumitru Jeacă, Primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju, managementul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, proiectantul, reprezentanții ISU Constanța și locuitori pentru a găsi soluția imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă.
În primă fază vor fi evacuate locuințele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare.
Le-am transmis cetățenilor că în momentul de fața prioritară este viața lor și am cerut autorităților locale tot sprijinul administrativ ca lucrările să înceapă imediat.
Momentan dispunem de resursele financiare necesare intervenției imediate, aceasta făcându-se în regim de urgență, dată fiind situația de calamitate care se impune.
Asigur pe toată lumea de sprijinul meu total într-o astfel de situație de urgență.”

Greșelile din citat nu ne aparțin.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.