Ministrul de Finanțe: „Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a declarat că cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive în economie. „Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întâi curăţam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, a mai spus.

„Toată lumea este de acord – fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie: – dobânzile scad; – rata inflaţiei scade; – preţul la combustibil a scăzut şi continuă să scadă; – veniturile la buget cresc; – deficitul bugetar scade; – deficitul de cont curent nu mai creşte; – am salvat de la naţionalizare Pilonul ÎI de pensii; – agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară; – instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020”, susţine Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El afirmă că guvernarea PNL a făcut din statul român un partener onest al sectorului privat, al cetăţenilor şi al partenerilor internaţionali, iar efectele se văd imediat.

„Am făcut toate acestea în condiţiile în care în Parlamentul României încă domină socialiştii care în continuare vor suprataxare, naţionalizări şi căpuşarea bugetului public. Vom face mai mult pentru români. Pentru toţi românii. Întâi curăţam, împreună, Parlamentul de PSD. Urmează lucruri fantastice pentru toţi românii”, mai spune Cîţu.


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Statele Unite vor finanţa proiecte energetice în valoare de un miliard de dolari în țări din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România, pentru a le consolida independența energetică în fața Rusiei

Sat Feb 15 , 2020
Statele Unite ale Americii vor finanţa proiecte energetice în valoare de un miliard de dolari în ţări din Europa Centrală şi de Est pentru a le consolida independenţa energetică în faţa Rusiei, a anunţat sâmbătă, la Conferinţa de Securitate de la Munchen, secretarul de stat american Mike Pompeo (foto), relatează […]