Ministrul Economiei a schimbat Consiliul de Administrație la Mamaia SA

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat că a numit, la Societatea Națională Mamaia SA din cadrul Ministerului Economiei, oameni profesioniști în consiliile de administrație, în urma unui proces de evaluare a CV-urilor primite de la organizații de profil.

Numirile sunt temporare, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitate de prelungire (https://cutt.ly/Mamaia).

Noile numiri:

1. Mosoiu Georgiana-Narcisa (https://cutt.ly/Mosoiu)

2. Nisan Derviș (https://cutt.ly/Nisan)

3. Vindt Andrei Iosif Valentin (https://cutt.ly/Vindt)

Îi înlocuiesc pe:

1. Carmen Ursu (https://cutt.ly/Ursu1)

2. Ionuț Cosmin Constantinescu (https://cutt.ly/Constantinescu1)

3. Marius Avram (https://cutt.ly/Avram1)

Citește și: Alianță USR PLUS – PSD la Administrația Canalelor Navigabile, companie de stat unde directorul câștigă de două ori mai mult decât președintele României, aflată în subordinea unui ministru USR

„Toate companiile de stat lăsate la ministerul economiei au numiri temporare prelungite din patru în patru luni (mai puțin una singură). În primul pas, înlocuim vechii administratori cu profesioniști numiți temporar. Cum alegem profesioniștii? O persoană trebuie să fie specialistă în finanțe/contabilitate, o persoană trebuie să fie specialistă în drept/resurse umane și o persoană trebuie să fie cunoscătoare a industriei respective. În al doilea pas, organizăm concursurile pe ordonanța 109 pentru toate consiliile de administrație, în mod deschis și transparent. Aceștia sunt primii doi pași din reforma companiilor de stat de la ministerul economiei. România poate fi schimbată numai dacă suficient de mulți punem umărul la lupta împotriva corupției. Le mulțumesc profesioniștilor care au acceptat provocarea să facă parte din rândul celor care schimbă România.”, a spus ministrul.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.