Ministrul Energiei: „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Nu trebuie să stați la cozi”

Ministrul Energiei: „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Nu trebuie să stați la cozi”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri seară, că „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării.”

„Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a spus acesta.

Benzinăriile au fost luate cu asalt miercuri seară. Detalii mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Ministrul Energiei: „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Nu trebuie să stați la cozi”

  1. Grija romanilor nu este lipsa stocurilor ci creșterea pretului. Dar asa da bine pentru ministru, cind e intrebat de mere sa raspunda despre pere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministrul Energiei ameninţă cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul. „Este un război hibrid”

Wed Mar 9 , 2022
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a amenințat cu controale pe care au majorat prețurile la combustibili în mod nejustifica. „Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei, dar există motive mâine, şi am discutat şi cu primul-ministru, ca organe de control ale statului român să se […]