Ministrul german al Afacerilor Externe a venit în Portul Constanța ca să discute despre exportul cerealelor din Ucraina

Ministrul german al Afacerilor Externe, Annalena Baerbock, a sosit astăzi în Portul Constanța.
Alături de oficialități locale și de reprezentanți ai unor companii germane care activează în porturile maritime românești, oficialul german a discutat despre exporturile de cereale din Ucraina prin portul Constanța.
La întâlnire a participat directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Florin Goidea.
Din delegația germană mai fac parte Ambasadorul Republicii Federale Germania, Dr.Peer Gebauer, șeful departamentului Politică Tehnologică Internațională, Economie Digitală și Mobilitate, Tilman Enders, reprezentantul regional pentru Europa de Est, Caucaz și Asia Centrală, Matthias Lüttenberg, purtătorul de cuvânt al Ministerului Federal al Afacerilor Externe, Christofer Burger și directorul general al Direcţiei Generale Afaceri Europene, Sibylle Sorg.
Ministrul german al Afacerilor Externe a co-prezidat, la București, conferința Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova.
România și Germania sărbătoresc în acest an 30 de ani de la semnarea Tratatului privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Revolta lui Lucian Tudose de la Don Corleone. Câți bani scoate din buzunar pentru restaurantul din Mamaia

Sat Jul 16 , 2022
Patronul restaurantului Don Corleone din stațiunea Mamaia, Lucian Tudose, a scris pe pagina sa de Facebook că a plătit 1.700 de lei în luna iulie pentru parcarea a patru angajați la saloanele de eveniment. Asta în condițiile în care parcarea a fost asfaltată de el în 2012. Ce a făcut […]
lucian-tudose-don-corleone