Ministrul Petre Daea, însoțit de Felix Stroe pe tot parcursul vizitei în Constanța

felix stroe petre daea
Felix Stroe (centru) alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea (stânga) (sursa foto: ImaginileVorbesc)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat astăzi două obiective importante din județul Constanța. Pe tot parcursul vizitei, acesta a fost însoțit de Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Este prima ieșire publică a lui Felix Stroe, care nu a ascuns că a avut probleme de sănătate destul de serioase în ultima vreme și a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

felix stroe petre daea
Președintele PSD Constanța a stat lângă ministrul Agriculturii și în timpul declarațiilor pe care acestea le-a dat presei

Șeful PSD este refăcut în totalitate, are cu multe kilograme în minut, a glumit cu cei din asistență și a ținut pasul cu ministrul Agriculturii, care a dovadă de o vigoare demnă de invidiat pentru vârsta lui. Petre Daea a mers pe câmp pe jos, a coborât în stația de epurare, dar și în canalul de irigații, pentru a da mâna cu cei care muncesc la realizarea sa (este vorba inclusiv despre circa 30 de deținuți).

Ministrul Petre Daea a coborât în canalul de irigații pentru a da mâna cu cei care-l construiesc (sursa foto: ImaginileVorbesc)

Petre Daea a fost prezent joi, în județul Constanța, la amenajarea de irigații Carasu-Galeșu, obiectiv de investiții ce are ca termen de finalizare luna iulie, până în prezent fiind realizat în proporție de 90%. Valoarea investiției este de 6.102.469 lei, iar suprafața deservită este de 4.694 ha.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO VIDEO Două accidente rutiere produse pe aceeași stradă, aproape simultan

Fri Jul 12 , 2019
Două accidente rutiere s-au produs pe aceeași stradă, Mihai Viteazu din Constanța, aproape simultan, în noaptea de joi spre vineri. Accidentele au avut loc la o distanță de circa 500 de metri unul de celălalt. Iată cum s-au petrecut accidentele, potrivit IPJ Constanța: La data de 12 iulie a.c., în […]