Ministrul Sănătății, ORIPILAT de secția Neurologie a Spitalului Județean Constanța. A cerut demisia a două asistente

sorina pintea ministrul sănătății control inopinat spitalul județean constanța

Update 12 aprilie:
Ce măsuri a luat Spitalul Județean Constanța după vizita inopinată a ministrului Sănătății

Ministrul Sănății, Sorina Pintea, a efectuat, duminică seara, o vizită inopinată la Spitalul Județean Constanța, unde a fost oripilată de secția de Neurologie.

Sorina Pintea a fost profund nemulțumită de modul în care arată unele secții, cum ar fi cea de Neurologie. După ce a vizitat-o, a afirmată că acolo este „jale”, „dezastru”. Prosoapele de hârtie erau înlocuite cu prosoape normale, pe suportul de perfuzii era sânge, era mizerie peste tot.

De asemenea, a cerut concedierea asistentei șef de la Neurologie, dar și a celei care face triajul la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru că pacienții așteptau foarte mult până să fie luați în evidență.

Ministrul a mai spus că așteaptă hârtiile lor de demisie în cursul zilei de luni.

Sorina Pintea a fost mulțumită de secția de Pediatrie, care arată foarte bine. A mai spus că sunt spitale mai mici din țară, care arată mai bine decât cel din Constanța, dar că cel din Constanța arată mai bine decât cel din Ploiești.

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, a spus că „mai are răbdare” cu managerul spitalului, Cătălin Grasa.

„Referitor la managerul spitalului, o să fac o analiză mai competentă pentru că are trei termene de îndeplinit, Casa Soarelui, Radioterapia şi Secţia exterioară – Centrul multifuncţional de la Năvodari. Dacă nu respectă cele trei termene, poate să vină cu demisia pe masă. Mai am puţină răbdare…”

Vă recomandăm și:

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.