Ministrul Sănătății: „Sunt zone unde avem un personal medical intens infectat, ne gândim și la Constanța”

nelu tataru

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a recunoscut în premieră la RomâniaTV că la Brașov și Constanța ar putea fi focare de coronavirus în care personalul medical să fie intens infectat.

Nelu Tătaru a precizat că de săptămâna viitoare se va ocupa personal de cele două situații.

„Era un moment în care trebuia să limităm circulația persoanelor în Țăndărei, astfel ca persoanele să nu iasă și să răspândească virusul în restul județului, iar în interior să nu intre nimeni, pentru a nu amplifica acea transmitere locală. Există și alte focare, Deva, Aradul, avem zone unde avem un personal medical intens infectat, ne gândim ne gândim la Brașov ne gândim și la Constanța, sunt focare pe care le avem în atenție și pe care săptămâna viitoare le voi vizita”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Oficial, un singur angajat al spitalelor din Constanța, un asistent medical, este depistat pozitiv. Un caz deosebit este raportat însă și în Băneasa. Detalii mai jos:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministrul Sănătății la Antena 3: Un focar de coronavirus afectează personalul medical din Constanța. „Există foarte mare probabilitate de extensie și în populație”. Constantin Dina își făcea săptămânal teste

Sun Apr 5 , 2020
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, sâmbătă noapte, la Antena 3, despre focare de coronavirus care afectează personalul medical din Constanța, dar și din Brașov. A mărturisit că astfel de focare există și că, având în vedere afluxul de persoane care vor veni, se așteaptă la accelerarea lor. „Focarele sunt […]