FOTO Ministrul Sănătății, vizită nocturnă și inopinată la Spitalul Județean Constanța

Ministrul Sănătății, vizită nocturnă și inopinată la Spitalul Județean Constanța
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, alături de președintele CJC, Horia Țuțuianu, în vizită la Spitalul Județean Constanța, printre pacienți (foto: 7 aprilie 2019)

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, se află, la momentul redactării acestei știri (7 aprilie, ora 22.44), într-o vizită nocturnă și inopinată la Spitalul Județean Constanța.

Aceasta este însoțită de președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Iată câteva fotografii din timpul vizitei.

În articolul de mai jos puteți afla ce nereguli a găsit:

Vă reamintim că în vara anului trecut, aceasta anunța investiții de circa 17 milioane de lei în sistemul sanitar din Constanța. Detalii AICI.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată și la Spitalul Județean Gorj în seara zilei de 26 martie, ca urmare a unor sesizări privind nereguli din cadrul acestei unități sanitare. De asemenea, ministrul Sănătății a stat de vorba cu personalul medical prezent în spital la acea oră, precum și cu câțiva pacienți.

Pe 30 martie, a efectuat o vizită asemănătoare la Spitalul Judeţean din Ploieşti, unde a constatat că sunt probleme la Unitatea de Primiri Urgenţe în ce priveşte modalitatea în care sunt trataţi pacienţii, felul în care li se vorbeşte şi comportamentul cadrelor medicale, dar adaugă că a găsit şi „mizerie”. „Spitalul nu era deloc curat, inclusiv în secţiile care erau renovate”, afirmă Pintea, precizând că a cerut şefului Consiliului Judeţean să îl demită pe directorul de îngrijiri.

Vă recomandăm și:

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.