Ministrul Transporturilor a inclus pe lista de priorități un proiect al deputatului Marian Crușoveanu, PNL

Marian-Crusoveanu
Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța

„Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din planul județean de guvernare al USR PLUS Constanța a intrat pe lista de priorități a Ministerului Transporturilor, condus de colegul nostru, Cătălin Drulă.”, a anunțat USR Constanța, astăzi.

Este vorba despre un nou drum care va lega municipiul Constanța de sudul litoralului.

„Alt proiect este continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului, adică acea autostradă care merge de la Nord la Sud, ca ocolitoare a Constanţei, să continue peste canalul Dunăre-Marea Neagră, să treacă pe la vest de Lacul Techirghiol şi să ajungă, cel puţin în prima fază, până undeva în zona Olimp, un bypass al staţiunilor aglomerate. Avem în fază avansată un studiu de fezabilitate acolo. Numele nu e foarte clar la ce se referă. Se numeşte „Alternativa Techirghiol”, e ce v-am spus eu acum. E un obiectiv important pentru noi şi vom urmări să lansăm acest proiect pentru că are beneficii importante şi trebuie construit”, a spus ministrul, într-o conferință de presă.

Proiectul acesta a fost prezentat, în timpul campaniei electorale, de actualul deputat PNL Marian Crușoveanu. Liberalul a făcut mai mult decât atât: a făcut și primii pași pentru ca proiectul să devină realitate. Am scris mult pe tema aceasta atât noi, cât și bună parte din mass media, pentru că este un proiect de care Constanța (și nu numai) are nevoie.

Citește și:

Marian Crușoveanu, candidat PNL la Camera Deputaților: „Vom construi drumuri noi în județul Constanța”

Marian Crușoveanu, deputat PNL, se ține de cuvânt. A început demersurile oficiale pentru drumul expres spre sudul litoralului

Trei proiecte de infrastructură importante pentru județul Constanța. Ce spune Marian Crușoveanu, membru în Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.