Ministrul Transporturilor: Alternativa Techirghiol are finanțarea europeană

eforie agigea dn 39

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, marţi, că proiectul privind realizarea unui drum alternativ spre staţiunile din sudul litoralului merge mai departe, acesta are finanţare europeană şi toate problemele ivite până în acest moment au fost depăşite.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, în ce stadiu se află proiectul drumului către sudul litoralului, numit Alternativa Techirghiol.  

„Au fost discuţii pe anumite variante de traseu, dar proiectul merge înainte, el are finanţare europeană. Au fost anumite discuţii, care au fost depăşite şi cu administraţia şi cu canalele şi merge în linie dreaptă. Sunt optimist şi vizavi de acest de acest proiect. Au fost discuţii şi cu primarii pe teritoriul comunelor respective trece acest traseu. O să vedem dacă ritmul e cel pe care s-au angajat să îl respecte cei care au câştigat anumite contracte”, a explicat ministrul Transporturilor.  

Întrebat când ar putea fi gata acest drum, Sorin Grindeanu a răspuns: 

„M-am învăţat de când am venit în această funcţie, în urmă cu aproximativ cinci luni, să nu dau termene, vă spun sincer, ceea ce nu îmi place, chiar nu îmi place acest lucru, dar de fiecare dată apar tot felul de probleme unele care ţin de companiile care au contracte cu ministerul sau cu cei din subordinea ministerului, dar de multe ori şi din vina ministerului: că au apărut lucrări neprevăzute, apar anumite lucruri care întârzie. Tocmai de aceea am schimbat legea achiziţiilor publice încercând să facem ordine un pic în acest în acest domeniu şi în ceea ce priveşte autorizaţii, avize, certificat. Nu e destul. Vă spun sincer că nu e destul. Va trebui să se mai întâmple paşi astfel încât să mergem într-un ritm normal”.  

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Ministrul Transporturilor: Alternativa Techirghiol are finanțarea europeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România își va mări teritoriul cu 250 de hectare de plajă

mar apr. 19 , 2022
Administrația Națională Apele Române, în calitate de Beneficiar, alături de Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de manager proiect, au lansat proiectul major “REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE Faza II (2014-2020)” în cadrul unei conferințe de presă organizată la Constanța în data de 19 aprilie 2022. Proiectul are ca termen […]

V-ar putea interesa și: