Ministrul Transporturilor: Alternativa Techirghiol are finanțarea europeană

eforie agigea dn 39

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, marţi, că proiectul privind realizarea unui drum alternativ spre staţiunile din sudul litoralului merge mai departe, acesta are finanţare europeană şi toate problemele ivite până în acest moment au fost depăşite.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, în ce stadiu se află proiectul drumului către sudul litoralului, numit Alternativa Techirghiol.  

„Au fost discuţii pe anumite variante de traseu, dar proiectul merge înainte, el are finanţare europeană. Au fost anumite discuţii, care au fost depăşite şi cu administraţia şi cu canalele şi merge în linie dreaptă. Sunt optimist şi vizavi de acest de acest proiect. Au fost discuţii şi cu primarii pe teritoriul comunelor respective trece acest traseu. O să vedem dacă ritmul e cel pe care s-au angajat să îl respecte cei care au câştigat anumite contracte”, a explicat ministrul Transporturilor.  

Întrebat când ar putea fi gata acest drum, Sorin Grindeanu a răspuns: 

„M-am învăţat de când am venit în această funcţie, în urmă cu aproximativ cinci luni, să nu dau termene, vă spun sincer, ceea ce nu îmi place, chiar nu îmi place acest lucru, dar de fiecare dată apar tot felul de probleme unele care ţin de companiile care au contracte cu ministerul sau cu cei din subordinea ministerului, dar de multe ori şi din vina ministerului: că au apărut lucrări neprevăzute, apar anumite lucruri care întârzie. Tocmai de aceea am schimbat legea achiziţiilor publice încercând să facem ordine un pic în acest în acest domeniu şi în ceea ce priveşte autorizaţii, avize, certificat. Nu e destul. Vă spun sincer că nu e destul. Va trebui să se mai întâmple paşi astfel încât să mergem într-un ritm normal”.  

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ministrul Transporturilor: Alternativa Techirghiol are finanțarea europeană

  1. ce se mai face acum in romania este numai cu fonduri europene Mare bafta am avut cu aderarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

România își va mări teritoriul cu 250 de hectare de plajă

Tue Apr 19 , 2022
Administrația Națională Apele Române, în calitate de Beneficiar, alături de Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de manager proiect, au lansat proiectul major “REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE Faza II (2014-2020)” în cadrul unei conferințe de presă organizată la Constanța în data de 19 aprilie 2022. Proiectul are ca termen […]