Minor la volan cu încuviințarea tatălui, femeie beată în Năvodari

Polițiștii din Constanța au întocmit în ultimele ore trei dosare penale. Un minor a fost prins conducând pe un drum comunal, un tânăr făcea același lucru în Valu lui Traian, iar o femeie din Năvodari conducea sub influența alcoolului.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe DC 54, între localitățile Adamclisi și Abrud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tatăl minorului i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce.”, au anunțat polițiștii.

Tot ieri, dar în jurul orei 6.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în apropierea localității Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Nu sunt singurele nereguli constatate.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o femeie, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ÎPS Teodosie sfidează carantina, Poliția îl amendează de 3 ori într-o zi!

Mon Jan 24 , 2022
ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a primit luni, 24 ianuarie, trei amenzi pentru că a nu a respectat carantina. Prima pe la 8 dimineață, la slujbă, a doua în jurul orei 11.00, când a fost surprins de polițiști pe faleză, câteva ore mai târziu. „Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din […]
IPS-Teodosie-carantina-amenda