Minor prins la opt luni după ce a furat biciclete din scara blocului

Un minor a fost prins la opt luni după ce a furat două biciclete din scara unui bloc. Între timp a tâlhărit un copil de 15 ani. Acum se află în arest preventiv.

 Urmare a comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, care  ar fi smuls telefonul unui minor, de 15 ani, în timp ce acesta se afla pe o stradă, din municipiul Constanța.

La data de 5 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a emis pe numele acestuia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În continuare, polițiștii Biroului Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 1 și 3 Poliție, au extins cercetările în cauză, context în care au reținut în sarcina tânărului alte două infracțiuni de furt calificat și o tentativă la infracțiunea de furt calificat, fapte comise în intervalul 20 iulie 2018-26 februarie 2019.

Tânărul ar fi sustras două biciclete din scara blocurilor, în data de 20 iulie 2018, respectiv 13 august 2018 cealaltă.

Astfel, la data de 19 martie a.c.,  polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, acesta fiind ulterior prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în arestul preventiv al IPJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

S-a anunțat al doilea val de artiști la NEVERSEA 2019. Un DJ cu miliarde de vizualizări vine în Constanța

Wed Mar 20 , 2019
ARTISTUL HITURILOR CU MILIARDE DE VIZUALIZĂRI, DJ SNAKE VINE ÎN VARĂ, LA NEVERSEA! LUI I SE ALATURĂ: ALESSO, SEAN PAUL, KSHMR, SALVATORE GANACCI, VINI VICI, BASSJACKERS, DUBFIRE, DUB FX ȘI MULȚI ALȚII! În mai puțin de 4 luni va începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe […]
neversea