Minori la volan în satele din Constanța

Doi minori au fost surprinși la volan de polițiști.

Primul caz a fost pe 17 august, în jurul orei 18.00. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au identificat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din satul Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe 17, dar în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism, pe strada Livezilor din satul Mircea Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Minori la volan în satele din Constanța

  1. Mergeti in anadalchioi, pe duiliu zamfirescu,semanatorului,delfinului sa vedeti puradei fara permis cum conduc noaptea, cu muzica la maxim. Dar cine sa ii opreasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi oportunități de finanțare pentru tinerii fermieri, exploatații mici și cooperare între fermieri prin PNDR 2020

mie aug. 18 , 2021
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat pe pagina oficială www.afir.info versiunile finale ale Ghidului solicitantului pentru submăsurile 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri , 6.3 Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici și 16.4/ 16.4a Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și […]
dorin opreanu

V-ar putea interesa și: