Minorul implicat în incendiul care a distrus un bloc va fi arestat preventiv

masini-incendiu-constanta-5

Minorul de 15 ani, implicat în incendiul de la blocul de pe strada Prelungirea Srg. Nicolae Grindeanu din Constanța. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis astăzi, 22 decembrie, să admită contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța depusă la finele săptămânii trecute.

Astfel, minorul de 15 ani urmează să fie reținut în arest preventiv pentru 30 de zile.

„În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 2 lit. a Cod proc.pen. rap la art.204 Cod de procedură penală, Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii de şedinţă nr.1715/17.12.2021 pronunţată de Judecătoria Constanţa în dosarul penal.32743/212/2021. Desfiinţează încheierea penală atacată şi, rejudecând: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 si 4 lit.e Cod procedură penală şi 223 alin.2 Cod procedură penală, Dispune arestarea preventivă a inculpatului T.A.A – —, pe o perioada de 30 de zile, de la data punerii în executare a măsurii arestării preventive. În baza art.230 Cod procedura penala, Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului T.A.A.. Măsurile se comunica de îndată organelor de poliţie. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art.272 alin.1 Cod procedură penală, Dispune avansarea sumei de 313 lei, reprezentând onorariu apărător din oficiu, av. Badiu Felix Daniel din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Constanţa. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 22.12.2021”

Decizia Tribunalului Constanța

Reamintim că, în momentul producerii exploziei, în parcarea blocului din Constanța a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui imobil învecinat.

Vă recomandăm și: Surpriza imensă pe care au avut-o doi americani care locuiau în blocul groazei și care au fost salvați de un cățel

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie a fost tâlhărită în fața gării de doi bărbați

Wed Dec 22 , 2021
Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 2 bărbați, de 17, respectiv 35 de ani, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel, la data de 17 octombrie a.c., cei doi ar fi sustras, prin violență, telefonul mobil […]
gara constanta