Mintea cea de pe urmă. Consilierii locali au votat tranzacția judiciară cu Polaris M Holding

polaris m holdingConsiliul local al municipiului Constanţa  a fost convocat astăzi, în şedinţă de îndată. Pe ordinea de zi a figurat un singur proiect de hotărâre „pentru aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding S.R.L. în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2016 aflat pe rolul Curții de Apel Iași”.

PMP a depus două amendamente: unul prin care Polaris să nu poată accesa cele 63 de milioane de lei până când nu se finalizează toate acţiunile judecătoreşti. Al doilea se referă la neplata impozitului pe profitul din penalități, adică la cele 16 milioane lei. „Nu suntem de acord să se suporte impozitul de la buget”, a precizat președintele PMP, Claudiu Palaz.

PNL a depus un amendament prin care solicita ca Polaris să nu poată avea vreo pretenţie după încheierea tranzacţiei.

Primele două amendamente au picat, al doilea au trecut. Cei trei consilieri de la PMP au părăsit sala după ce amendamentele iniţiate de ei au fost respinse.

Proiectul a fost votat în unanimitate de către cei prezenți, cu amendamentul PNL.

Consilierul independent Andrei Popescu a fost absent.

Tranzacţia judiciară urmează să se semneze în cursul zilei de azi.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Conferinţă dedicată relaţiilor româno-turce, la Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Tue Oct 3 , 2017
Miercuri, 4 octombrie 2017, începând cu ora 10.00, în campusul universitar, corp B, va avea loc deschiderea conferinței dedicată raporturilor istorice româno-turce. Evenimentul este organizat de Centrul de Studii „Atatürk” (ATAM), în parteneriat cu Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice a Universității „Ovidius” din Constanța, având şi sprijinul Uniunii Democrate […]
conferinta romano-turca