Minune! Consilierul municipal Răzvan Florea ține prima audiență din carieră. Ce promitea în 2016

Consilierul municipal PSD Răzvan Florea va ține o audiență. Este prima acțiune de acest gen din cariera sa de politician.

Acum, înainte de campania electorală, PSD Constanța a decis să organizeze astfel de audiențe.

Consilierii locali municipali ai Partidului Social Democrat îi așteaptă pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero). Aleșii locali vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală.”, se arată într-un comunicat al partidului/

Marți, 11 februarie, începând cu orele 17:00, a venit rândul lui Răzvan Florea.

Răzvan Florea, singurul medaliat olimpic al României la o probă de înot, este consilier local, din 2016.

PSD l-a pus pe locul al doilea pe listă, după Decebal Făgădău. A fost cu siguranță o lovitură de imagine și, cu siguranță, una care a adus voturi partidului.

„Vrem să revigorăm acest segment numit sport. Vrem să evaluăm situaţia tuturor sălilor de sport din municipiul Constanţa şi unde este nevoie să reabilităm pentru ca cei mici să-şi poată desfăşura activitatea. Mă voi ocupa de reabilitarea terenurilor de sport din jurul şcolilor, de reabilitarea sălilor de sport acolo unde există, şi vom face minim două noi săli de sport la Şcoala nr. 30 şi la Liceul Traian. Evident, continuăm cu sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru. Vom sprijini în continuare sportivii care fac performanţă şi pe antrenorii lor din municipiul Constanța. Desigur, pe lângă toate acestea, principalul meu proiect este cel legat de construirea unui bazin olimpic de înot la Constanța”, spunea el, în campania din 2016, la Dobrogea TV.

A spus chiar că va pleca din funcție dacă nu va reuși.

„Cred eu că, pe lângă mine, în echipa domnului Făgădău mai sunt și alți oameni noi, care nu au avut un background cu politică. Sper să găsesc înțelegerea necesară să realizăm ceea ce ne propunem. Rămâne de văzut dacă vom avea și buget pentru așa ceva. Cred eu că, dacă într-un interval de doi ani de zile, nu reușim să facem nimic, probabil cum am intrat așa o să plec.”, declara Răzvan Florea în campania electorală din 2016.

Răzvan Florea nu și-a dat demisia din funcția de consilier. Cu siguranță, nu indemnizația de consilier este cea care l-a împiedicat.

Nu putem uita însă – poate că nu are nicio legătură cu subiectul – că a votat un proiect de hotărârea prin care firma deținută de familia soției sale intra în posesia unui teren în buricul târgului, în Piața Ovidiu (contra cost). Nici măcar nu a știut că nu are voie să voteze. Hotărârea a picat, dar a fost reluată și a trecut, de data aceea Răzvan Florea abținându-se de la vot. Detalii în link-ul de mai jos:

Cât va plăti familia consilierului PSD Răzvan Florea pentru un teren în buricul târgului

Apropo, deși legea îl obligă, Răzvan Florea nu a depus niciun raport de activitate în calitatea de consilier municipal. Din păcate, nu este singurul.

Totodată, constănțenii pot veni în audiență și la deputații și senatorii PSD, în fiecare vineri, începand cu ora 11:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.


Vă recomandăm și:Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pentru clădirile monument istoric din Constanța nu se plătește impozit

lun feb. 10 , 2020
Pentru clădirile monument istoric din Constanța nu se plătește impozit. Există însă și condiții. Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Impozite și Taxe, anunță contribuabilii care dețin în proprietate sau administrare clădiri clasate ca monument istoric, de arhitectură sau arheologic, cu fațada stradală și/sau principală renovată sau reabilitată că […]

V-ar putea interesa și: