Minunea de la Techirghiol a preotului Banu este aproape gata

preotul claudiu banu asezamant techirghiol

Preotul Claudiu Banu construiește, la Techirghiol, un așezământ pentru copiii abandonați și pentru mamele aflate în dificultate. E o minune faptul că un om care a visat o astfel de clădire să și reușească să o ridice. Lucrează neîntrerupt de 5 ani și, în ciuda dificultăților financiare, a epidemiei, va fi gata.

„Dragii mei, carantină ori ba, avem un scop, acela de a finaliza Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate.
Greu dar nu imposibil, cu piedici multe dar cu nădejdea că le trecem, astăzi am demarat la montarea senzorilor de incendiu, în toate camerele și săptămâna viitoare vom porni sistemul de avertizare în caz de incendiu.
Continuăm lucrările la demisol, la exterior schela este adusă în continuare pentru a fi montată, cel mai probabil dacă vremea va ajuta, de săptămâna viitoare vom da decorativa.”, a spus preotul.

Mai jos, câteva imagini cu stadiul actual al lucrărilor, dar și o emisiune pe care am realizat-o la Dobrogea TV, în care a vorbit pe larg despre proiect.


Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.