Minunea de pe Vârful cu dor durează numai o săptămână

UPDATE 31 octombrie 2019

Munți de gunoaie pe stradă

Scriam, în vara acestu an, că am descoperit strada cu cele mai multe gunoaie din orașul Constanța. De fapt, nu se mai poate numi stradă, pentru că mai mult de jumătate din ea era inutilizabilă din cauza deșeurilor.

„Este vorba despre strada Vârful cu dor, din zona Sere. De fapt, la capătul străzii se face la dreapta, spre adăpostul pentru animale fără stăpân. Pe respectiva porțiune, de circa 400 de metri, se află un adevărat munte de gunoi, format în principal din deșeuri vegetale, dar prin care putem găsi de toate, de la PET-uri la carcase de televizor.”, spuneam atunci.

La câteva zile, primăria a făcut curățenie și strada arăta civilizat. Imagini AICI.

Minunea nu a durat însă decât puțin timp. Gunoaiele s-au adunat din nou. Și au fost strânse din nou. Și s-au adunat din nou… Ar fi aproape amuzant, dar, din păcate, e trist pentru cei care au treabă în zonă și e o bătaie de joc. Oamenii spun că gunoaiele sunt aruncate de o firmă care are legături cu vechea conducere a orașului. E o modalitate ieftină de a scăpa de deșeuri, pentru că, dacă le strânge primăria, plătim noi, cu toții, nu firma respectivă.

„Strada se umple de gunoaie cam o dată pe săptămână”, ne-a spus un constănțean care trece des pe acolo.

Zilele trecute, strada era din nou plină de deșeuri.

Cei care le aruncă trebuie identificați și amendați. Poliția Locală ar putea face acest lucru. Sau s-ar putea amplasa camere de supraveghere, așa cum ar trebui făcut, de altfel, în tot orașul.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.