Minunea de pe Vârful cu dor durează numai o săptămână

UPDATE 31 octombrie 2019

Munți de gunoaie pe stradă

Scriam, în vara acestu an, că am descoperit strada cu cele mai multe gunoaie din orașul Constanța. De fapt, nu se mai poate numi stradă, pentru că mai mult de jumătate din ea era inutilizabilă din cauza deșeurilor.

„Este vorba despre strada Vârful cu dor, din zona Sere. De fapt, la capătul străzii se face la dreapta, spre adăpostul pentru animale fără stăpân. Pe respectiva porțiune, de circa 400 de metri, se află un adevărat munte de gunoi, format în principal din deșeuri vegetale, dar prin care putem găsi de toate, de la PET-uri la carcase de televizor.”, spuneam atunci.

La câteva zile, primăria a făcut curățenie și strada arăta civilizat. Imagini AICI.

Minunea nu a durat însă decât puțin timp. Gunoaiele s-au adunat din nou. Și au fost strânse din nou. Și s-au adunat din nou… Ar fi aproape amuzant, dar, din păcate, e trist pentru cei care au treabă în zonă și e o bătaie de joc. Oamenii spun că gunoaiele sunt aruncate de o firmă care are legături cu vechea conducere a orașului. E o modalitate ieftină de a scăpa de deșeuri, pentru că, dacă le strânge primăria, plătim noi, cu toții, nu firma respectivă.

„Strada se umple de gunoaie cam o dată pe săptămână”, ne-a spus un constănțean care trece des pe acolo.

Zilele trecute, strada era din nou plină de deșeuri.

Cei care le aruncă trebuie identificați și amendați. Poliția Locală ar putea face acest lucru. Sau s-ar putea amplasa camere de supraveghere, așa cum ar trebui făcut, de altfel, în tot orașul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Polițiștii de frontieră români au salvat 484 de migranți din Marea Egee

joi oct. 3 , 2019
În data de 03.10.2019, poliţiştii de frontieră, membri ai echipajului navei maritime MAI 1104, din cadrul Gărzii de Coastă, s-au întors acasă după o misiune de trei luni, desfăşurată în Marea Egee, sub egida Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (FRONTEX). Un număr de 484 de persoane au fost salvate de […]

V-ar putea interesa și: