Mircea Banias, deputat: „Mulțumesc pentru încrederea acordată”

Mircea Banias

Mircea Banias a fost ales de constănțeni să îi reprezinte pentru un nou mandat de deputat.

Parlamentarul liberal a ținut să mulțumească public și să transmită următorul mesaj:

„Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Sunt onorat că am obținut voturile dumneavoastră.

Vă promit că voi lupta pentru proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală și că, alături de colegii mei, vom face tot ceea ce este posibil pentru a aduce investiții în județul Constanța.

Vă mai promit ceva: voi fi parlamentarul tuturor constănțenilor, nu numai ai celor care m-au votat. Ușa cabinetului meu a fost deschisă și va fi, în continuare, tuturor constănțenilor. Mai mult, sunt convins că a venit momentul ca noi, politicienii, să lăsăm deoparte luptele politice sterile și să colaborăm pentru binele comun al constănțenilor. Trăim vremuri complicate, în care solidaritatea și cooperarea sunt obligatorii, pentru a le putea trece cu bine.

Pentru că ne apropiem de finalul anului, dați-mi voie să vă urez tuturor Sărbători Fericite, sănătate și dorințe împlinite, precum și un an nou mult mai bun decât acesta. La mulți ani!”Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Next Post

Trei localități din județul Constanța au ieșit din carantină

mie dec. 16 , 2020
În această dimineață, la ora 08:00, a încetat măsura de carantină zonală, în U.A.T. Tuzla, U.A.T. Rasova și U.A.T. Aliman, în urma avizului INSP de ridicare a carantinării, a anunțat Prefectura Constanța. Iată ce incidență (numărul de cazuri de covid-19 la mia de locuitori) au în prezent: Tuzla: 3,82 Rasova: […]
coronavirus carantina eforie lazu

V-ar putea interesa și: