Mircea Banias, deputat PNL, „Vom face tot ce este necesar pentru ca județul să revină acolo unde merită: pe primul loc în România, după București”

Mircea Banias (centru) în timpul prezentării strategiei

Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și Consiliul Județean Constanța au prezentat miercuri, într-un cadru festiv, Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța până în 2027.

Este vorba despre primul master plan de dezvoltare unitară și integrată a județului Constanța, realizat și asumat de administrația locală în ultimele trei decenii. Strategia a fost lansată în dezbatere publică în urmă cu un an, de către CJC, perioadă în care au fost filtrate și conturate proiectele-cheie pentru viitorul comunității locale, venite atât dinspre societatea civilă, cât și dinspre mediul de business, cel socio-cultural, dar și administrativ.

La prezentarea oficială au fost prezenți oficiali de la București, parlamentari, oameni de afaceri, investitori, mari sportivi, etc.

Printre ei s-a numărat Mircea Banias, deputat PNL, pe care l-am întrebat ce crede despre strategie.

„Mă bucur că am putut participa la un eveniment cum n-a mai fost în Constanța și de care județul, trebuie să recunoaștem, avea mare nevoie. Au fost stabilit direcțiile de dezvoltare pentru următorii ani și am avut deja discuții, împreună cu colegii din PNL, despre ce putem face noi, parlamentarii, pentru ca această strategie de dezvoltare să fie pusă în practică repede și fără piedici. Avem pârghii pentru a pune umărul la dezvoltarea județului, suntem legătura dintre populație, primari și Executiv și vom face, și eu, și colegii mei, tot ce este necesar pentru ca județul să revină acolo unde merită: pe primul loc în România, după București.”, a spus Mircea Banias.

Acesta a ținut să aprecieze efortul depus de președintele ADD, Ana-Maria Vătămanu, și președintele CJC, Mihai Lupu, dar și de către toți ceilalți implicați, pentru elaborarea acestei strategii.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Marian Crușoveanu, PNL: „Strategia de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța are în centrul atenției comunitățile locale”

joi oct. 13 , 2022
Județul Constanța a elaborat, la nivel național, prima Strategie de Dezvoltare Durabilă. Pe scurt, în materialul elaborat sunt cuprinse investițiile ce ar trebui realizate până în anul 2027, la nivelul județului Constanța, precum și modalitățile de finanțare pentru aceste proiecte. „Această strategie este o viziune despre prezent și viitor, este […]

V-ar putea interesa și: