Mircea Banias: „Grație domnului Tăriceanu, ALDE este astăzi un proiect eșuat”

Mircea Banias, deputat Pro România, consideră că ALDE este un proiect eșuat și acest lucru se întâmplă grația lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Ca fost deputat ALDE, nu încetează să mă uimească nici astăzi lipsa de atitudine politică demnă a domnului Tăriceanu. Un om care a dus în zid o întreagă formațiune politică, parte a coaliției de guvernare, cu o pretinsă ideologie liberală. Din păcate, în urma votului de duminică, ALDE este astăzi istorie.

Ca în orice partid, există oameni de calitate morală și profesională diferită. Din cauza lipsei de scrupule, a interesului mărunt, a cultului personalității și a lipsei de caracter dovedite de domnul Tăriceanu, întreaga formațiune ALDE trăiește astăzi un final trist, pe măsura celui care nu a ținut cont de toți cei care au contribuit la realizarea acestui proiect politic.

Grație domnului Tăriceanu, ALDE este astăzi un proiect eșuat. Totul din cauza unui om care nu a învățat, în ciuda vârstei și a pretinsei sale experiențe, lecția bărbăției și a asumării eșecului politic.

Pentru membrii ALDE, începând de azi, fiecare secundă petrecută alături de domnul Tăriceanu reprezintă o tot mai profundă compromitere personală și o pătare a întregii lor cariere politice.

Îi sfătuiesc pe toți cei responsabili, care țin cont de votul populației și de rezultatele dezastruoase provocate de domnul Tăriceanu să îi ceară acestuia demisia, până nu este prea târziu!

Deja efectele votului de dumincă se adâncesc pentru fiecare dintre ei și devin, încet-încet ireversibile!”, susține Mircea Banias, citat de Știripesurse.ro.

Reamintim că ALDE nu a reușit să treacă pragul electoral de 5% la alegerile europarlamentare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța a greșit numele unui pictor când a denumit o stradă

mar mai 28 , 2019
Primăria Constanța a greșit numele unui pictor când a denumit o stradă din Palazu Mare. Dacă ajungeți în zonă, veți observa că o stradă poartă numele „Ștefan Dărăscu”. Știți cine a fost Ștefan Dărăscu? Dacă nu știți, nu gradul vostru de cultură este de vină. Cel mai probabil, Ștefan Dărăscu […]

V-ar putea interesa și: