Mircea Banias: „Partidul Național Liberal a însemnat dintotdeauna pentru România stabilitate și dezvoltare”

Mircea-Banias-deputat-PNL

Partidul Național Liberal a sărbătorit, ieri, 147 de ani de la înființare. Pe 24 mai 1875, PNL era înființat de figuri importante ale istoriei, ca Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, C. A. Rosetti, D. A. Sturdza.

„Fără Partidul Național Liberal, România, așa cum o cunoaștem azi, nu ar fi existat.”, a declarat Mircea Banias, deputat liberal.

Acesta a punctat câteva dintre momentele definitorii la care a contribuit partidul, de la Revoluția de la 1848, la Unirea de la 1859 şi instaurarea monarhiei în România, dar și la perioadă contemporană.

„Partidul Național Liberal a însemnat dintotdeauna pentru România stabilitate și dezvoltare. Vă asigur că, împreună cu colegii mei, nu vom uita niciodată ce au făcut înaintașii noștri și ne dăm toată silința pentru a ne ridica la înălțimea lor. În ciuda perioadei complicate pe care o traversăm, din cauza pandemiei prin care am trecut și a războiului din Ucraina, PNL a găsit și sunt convins că va găsi și în continuare soluțiile pentru ca România să meargă înainte, pe calea progresului.”, a punctat Mircea Banias.

Acesta a subliniat că efectele politicii liberale se văd: România este o țară sigură, economia este stabilă. În primul trimestru din 2022, de pildă, a avut cea mai rapidă creștere din Uniunea Europeană.

Parlamentarul liberal a subliniat că mai avem un drum lung de parcurs, dar că măsurile economice luat de PNL și stabilitatea politică dată de alianță sunt numai două dintre motivele pentru care privește cu optimism spre viitor.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elicopterul SMURD intervine la un accident rutier

Wed May 25 , 2022
Militarii de la ISU Dobrogea au fost anunțați, prin numărul de telefon de urgență 112, de producerea unui accident rutier în localitatea Șipote. Cel care a sunat a spus că un copil a fost lovit de o mașină. La fața locului a plecat elicopterul SMURD, dar și o ambulanță. COMPLETARE […]
smurd