Mircea Banias, PNL: Principalele priorități ale perioadei următoare sunt legile educației și atragerea fondurilor europene

Mircea-Banias-deputat-PNL

România se află în fața unui an important și complicat, cu multe provocări. Guvernul și parlamentarii ar trebui să aibă două mari priorități în următoarea perioadă, consideră constănțeanul Mircea Banias, parlamentar PNL. Este vorba despre legile educației și despre măsurile pentru stimularea absorbției fondurilor europene.

„Adoptarea acestor măsuri permite modernizarea accelerată a României: printr-un sistem de educație adaptat cerințelor timpului și prin fonduri de dezvoltare care să fie puse la dispoziția comunităților.”, a declarat liberalul.

Aceste priorități nu pot fi însă urmărite dacă nu există stabilitate politică.

„PNL consideră, de asemenea, că România are de traversat un an extrem de complicat. De aceea, apelul către partenerii din Coaliție este de a menține stabilitatea politică și de guvernare, într-un context regional care amenință, in continuare, securitatea țării.”, a mai spus Mircea Banias.

Declarațiile sale sunt cu atât mai interesante cu cât la finalul lunii mai ar trebui să aibă loc rotația la guvernare, iar PSD ar trebui să preia, conform protocolului, funcția de premier de la PNL.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mircea Banias, PNL: Principalele priorități ale perioadei următoare sunt legile educației și atragerea fondurilor europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Ai primit un e-mail de la Netflix prin care eşti notificat că trebuie să-ţi „actualizezi informaţiile de client”? Ai grijă!”

mar ian. 17 , 2023
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) atrage atenţia asupra unor noi tentative de phishing, prin mesaje transmise prin e-mail sau SMS, în care se solicită actualizarea informaţiilor de client Netflix. Specialiştii afirmă că în spatele iniţiativei sunt infractori cibernetici care vor să fure datele de autentificare. „Ai primit un e-mail, […]
netflix

V-ar putea interesa și: