Mircea Dobre, fiul fostului viceprimar al lui Decebal Făgădău, candidează la funcția de primar

mircea dobre pro romania primaria constanța

Mircea Dobre, fiul fostului viceprimar al lui Decebal Făgădău, candidează la funcția de primar al municipiului, din partea Pro România.

Mircea Dobre a fost membru PSD și a ajuns să aibă una dintre cele mai înalte poziții în statul român: a fost ministru al Turismului, poziție din care a introdus voucherele de vacanță.

Astăzi, 22 ianuarie, acesta a anunțat că vrea să devină primar și l-a atacat pe Decebal Făgădău, anunțând, totodată, și câteva din proiectele Pro România pentru Constanța.

„Noi, cei de la PRO România, am lansat un program. Un program manifest pentru Constanța. Primul punct este introducerea transportului școlar. Al doilea punct este un sistem sanitar modern: vrem să realizăm un Spital de Pediatrie la Constanța. Și cel de-al treilea punct dezvoltare durabilă. Toate aceste proiecte Cazino, Sala Polivalentă și Stadion, nu sunt meritul Primăriei ci al guvernului, pentru că sunt realizate prin compania de investiții. Iar Primăria ar trebui să își recunoască eșecul. Primăria trebuie să se întoarcă în slujba cetățeanului”, a spus Mircea Dobre.

În februarie 2016, la propunerea lui Decebal Făgădău, consilierii locali l-au ales ca viceprimar pe… Mircea Dobre, tatăl lui Mircea Dobre.

Răzvan Filipescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța din partea Pro România.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Laurențiu Mironescu, cu un picior în PMP

mie ian. 22 , 2020
UPDATE. Președintele organizației județene din Constanța a PMP, Claudiu Palaz, a anunțat azi, oficial, ceea ce Constanța 100% spunea de ieri: Laurențiu Mironescu a devenit membru al partidului. Laurențiu Mironescu este la un pas de a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară. Potrivit informațiilor Constanța 100%, acesta urmează să-și depună […]
laurențiu mironescu

V-ar putea interesa și: